Mengumpul Dana Sumbangan Kelas Tuisyen Pelajar SPM 2022/23

Kelas Tuisyen adalah sebuah kelas yang dikhaskan untuk:

• SEMUA PELAJAR YANG MENGAMBIL SUBJEK BERKENAAN
  • PELAJAR YANG BERPOTENSI GAGAL DIUTAMAKAN
  • PELAJAR BERPOTENSI MENDAPAT ‘A’ DIGILAP
  • PELAJAR MALAS DI MOTIVASIKAN

Tujuan kelas ini adalah untuk membantu para pelajar. Subjek-subjek yang akan dipelajari adalah seperti berikut:

Matematik Tingkatan 4 & 5
Matematik Tambahan Tingkatan 4 & 5
Sejarah Tingkatan 4 & 5

• Setiap kumpulan kelas mempunyai 5 orang pelajar daripada 4 kumpulan
  • Sesi setiap kelas adalah RM50 sejam/sesi
  • Guru yang akan mengajar adalah Guru-guru dari sekolah atau guru-guru tuisyen yang berkelayakan
  • Kelas adalah sebanyak 2 kali seminggu bagi setiap kumpulan

Dana yang anda sumbangkan akan digunakan sepenuhnya dalam pengajian untuk pelajar-pelajar. Ia merangkumi kos kelas, kos bahan nota, kos upah guru,  dan kos-kos lain yang terlibat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus sollicitudin pharetra nulla sed gravida. Nulla nisi mauris, lacinia et lectus non, interdum lobortis urna. Suspendisse tempor nulla ac eros commodo ultricies. Integer venenatis metus ultricies, porttitor nisl in, dignissim diam. Nullam iaculis, odio ut lobortis volutpat, eros lacus ullamcorper tortor, ac rhoncus urna nunc eget tellus. Sed a nisi turpis. Integer faucibus, massa vitae viverra venenatis, neque mauris gravida purus, a imperdiet arcu enim ac tortor.

Fusce varius ipsum vel hendrerit finibus. Praesent convallis scelerisque laoreet. Sed tincidunt, ligula sit amet commodo ultrices, nisl augue efficitur lectus, id venenatis urna libero a elit. Suspendisse varius non urna id sollicitudin. Fusce molestie ullamcorper laoreet. Nulla dapibus, felis nec suscipit laoreet, velit nisl scelerisque justo, nec mollis neque neque et elit. In justo elit, feugiat a justo sit amet, mollis suscipit mauris.

Anda boleh menyumbang dengan 3 cara.

•  Bank transfer ke:

BANK ISLAM
RH QIROAT CENTRE
No. A/c: 12 1860 1001 6964

• ATAU scan code dibawah:

• Lakukan sumbangan secara ONLINE FPX menggunakan payment gateway dengan menekan –> Sumbang Sekarang

Updated Photos

Click on the side tabs to view updates.

Related Projects